Individuele zang-, piano- en theaterlessen

Studio Duende heeft de volgende speerpunten:

  • Maatwerk bieden op basis van een door de leerling geformuleerde leervraag. Deze komt vanuit het hart.
  • Het aanleren van een goede zang- en speltechniek;
  • Het op een vrije en 'stromende' manier zingen/ spelen;
  • Aansluiten bij de boodschap van de muziek / het toneelstuk;
  • Aandacht besteden aan authenticiteit en podiumpresentatie;
  • Mensen in hun kracht zetten en van daaruit werken: optimaliseren van kwaliteiten en het sterker maken van de verbeterpunten. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord;
  • Ontwikkeling van talent op alle niveaus;
  • Aansluiten en verder ontwikkelen van de passie van de leerling.

Een optimale afstemming op de wensen en capaciteiten van de cursist staat centraal in de lessen, met als belangrijkste doel groei en ontwikkeling. Passie voelen voor wat je doet en plezier ervaren in het musiceren zijn de leidraad voor de lessen.

Studio Duende biedt op het gebied van zang en theater twee leskaarten aan

* Tienlessenkaart van 60 minuten (lesfrequentie van 1 x per maand)

* Vijftienlessenkaart 60 minuten (lesfrequentie van 1 x per drie weken)

De pianolessen kunnen ook als tien- of vijftienlessenkaart worden aangeschaft en zijn 30 minuten per les en met name gericht op beginners.

Voordelen voor Duende-leerlingen:

De cursisten van Duende genieten een aantal voordelen: de lessen worden kostenloos opgenomen en na afloop per mail toegestuurd. Voor de echte podiumbeesten zorgt Duende voor mogelijkheden om op te treden. Als daar een pianist of andere muzikant bij betrokken is, mag de leerling kostenloos repeteren met deze persoon ter voorbereiding op het optreden. Extra advies of ondersteuning per mail of telefoon is inbegrepen.

Tarieven en voorwaarden voor de lessen kunnen vrijblijvend worden opgevraagd per mail of telefoon via de contactpagina van deze website.

Elke nieuwe leerling volgt een proefles waarin wordt gekeken wat het doel en de mogelijkheden zijn. Verder is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is tussen docent en leerling, aangezien zingen/ musiceren/ coachen een hele persoonlijke aanpak vergt. Op basis van de proefles wordt bekeken welke les- of coachingsvorm de meest geschikte is.