Even voorstellen...

 

Studio Duende is opgericht door zangeres, actrice en docente Nanneke Piek. Zij volgde haar Conservatoriumstudies Zang en Docent Muziek bij Hanneke Kaasschieter, Xenia Meijer, Hans van den Brand en Joop Albracht aan het conservatorium te Tilburg. Voor alle afstudeerrichtingen heeft zij een Masterbevoegdheid behaald. Zij studeerde af aan de Meisner Toneelacademie, onder leiding van Paul Dekker in 2020. Nanneke is recentelijk aangenomen op de Academie voor Theater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, alwaar zij de deeltijdstudie tot docerend theatermaker zal gaan volgen.

Al meer dan 15 jaar geeft Nanneke zang-, piano-, en theaterlessen. In het verleden deed zij dat op het Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE) en in Oss (Muzelinck) aan uiteenlopende groepen en individuele leerlingen. Ook nu nog werkt zij regelmatig samen met andere creatieve organisaties en ondernemers. De meerderheid van Nanneke's werk bestaat uit het lesgeven in haar eigen praktijk. Leerlingen van alle niveaus en leeftijden werken met Nanneke op maat. Dat betekent ook dat een aantal leerlingen na enkele jaren les gehad te hebben, ervoor kiest om van muziek of theater hun beroep te maken. Verder zijn er veel leerlingen voor wie muziek en of theater onmisbare hobby's of passies zijn.

Behalve docerend musicus is Nanneke ook als actrice en zangeres actief in voorstelling Ontvlambaar en duo Vox2Eterna. Zij zingt en acteert in gelegenheidsformaties t.b.v. projecten, bruiloften, uitvaarten of wat zich ook maar aandient. In Nanneke's lessen wordt altijd de combinatie gemaakt tussen theater en zang, omdat deze combinatie beide disciplines versterkt en verbindt.

Tenslotte zul je op deze website ontdekken dat Nanneke soundhealer is. Zij volgde in het verleden diverse opleidingen in het werken met klankschalen en andere intuïtieve instrumenten. De ontspanning en beweging die dit oplevert in het lichaam is diepgaand en niet in woorden te vatten. Nieuwsgierig? Surf door naar de pagina 'klankschaalsessies.'