Klankschaalsessies

We kennen het allemaal: de maatschappij van nu is er één van vele impulsen. Het is belangrijk om in een wereld vol beweging en informatiestromen , toch rust te ervaren en bij jezelf te blijven. Hoe doe jij dat?

Veel mensen worstelen met de vraag hoe zij in periodes van stress, binnen korte tijd weer ontspanning kunnen ervaren. Wat moet je doen om weer bij jezelf te komen en je innerlijke stem te horen? De stem die altijd intuïtief aanvoelt wat goed voor je is en weet waarvoor je hier op aarde bent gekomen....

Zelfs in de moeilijkste periodes heb je zelf altijd een keuze, ook al lijk je misschien behoorlijk vast te zitten in een keurslijf van maatschappelijke grillen. Als jij alles kon kiezen wat je wilde, wat zou het dan zijn? Om antwoord te geven op deze vraag, nodig ik je van harte uit om een reset behandeling te doen door middel van een klankschaalmassage. Alles is trilling, zelfs een gedachte. De schalen brengen rust en harmonie, waardoor je binnen no-time in een heerlijke vibe trilt en diepe ontspanning ervaart. Vastzittende spanning wordt liefdevol losgetrild en het zal niet de eerste keer zijn dat zelfs lichamelijke klachten worden opgelost of verminderd door de diepgaande werking van de klankschalen die op het lichaam worden geplaatst.

Keertje ervaren? Het is een weldaad voor lichaam en geest! De behandeling kan zowel solo als in een duo-variant worden geboekt.

Studio Duende werkt regelmatig samen met Movonne, waar we de unieke Singing Bowl Hammock Session aanbieden. Zwevend in een hangmat geniet je van oorstrelende klanken en zachte aanrakingen (lichte massage) door het doek heen. Neem eens een kijkje op de website van Movonne.nl